SCS SKATE + RACE SKATE 2020/2021

8 390 Kč
S DPH

Vynikající alternativa k bežeckým lyžím, které běžně potkáváme ve Světovém poháru. Jádro Air Core s excelentními vlastnostmi v kombinaci se skluznicí World Cup Pro pro dokonalý požitek z jízdy. Uvedená cena je včetně vázání. 

Velikost

Doba dodání: do 3 pracovních dnů.

Počet

SCS SKATE + RACE SKATE 2019/2020

Extrémně výkonné běžecké lyže, které se velmi podobají modelům ze Světového poháru. Jádro Air Core obsahuje extrémně lehkou protizkrutovou konstrukci, která disponuje extra stabilními bočnicemi. Špičková skluznice World Cup Pro je broušena kamenem a postará se vám o výborný skluz za každých podmínek.

Prvotřídní technologie lyží SCS SKATE

Precision Pairing System - Plně automatizované statické i dynamické měření většího počtu párovacích kritérií slouží k přesnému výběru lyží a jejich optimálnímu párování.

Finish First - Nová konečná úprava skluznice. Spojuje v sobě všechny jednotlivé technologické kroky v průběhu zpracovávání skluznice.

Air Core Basalite Pro - Extrémně lehká a protizkrutová konstrukce s extra stabilními bočnicemi. Vlákna z vulkanického bazaltu stanovují lyžím minimální hmotnost i dokonalou pružnost nezávisle na teplotě.

Technické parametry

Krojení lyže: 41-44-44 mm

Váha: 1270 g / 186 cm

Skluznice: World Cup Pro

Tvrdost: Medium, Stiff

Fischer
N24019

Parametry

Technologie
AIR CORE BASALITE PRO
Popis technologií