• Sleva

SPEEDMAX 3D CLASSIC PLUS 902

19 490 Kč
16 567 Kč Ušetříte 15%
S DPH

Vrcholem klasického lyžování je modelová řada běžeckých lyží SPEEDMAX 3D CLASSIC PLUS 902. Exkluzivní materiály pro závodníky Světového poháru. Skluznice lepena za studena. Výsledkem je nízká hmotnost pro dosažení maximální rychlosti. Model CLASSIC PLUS 902 má odlehčené špičky i patky a je vhodný pro kompaktní až měkký sněhový podklad a také pro použití klistrů.

Cena bez vázání!! 

Velikost
Tvrdost

Doba dodání: do 3 pracovních dnů.

Počet

SPEEDMAX 3D CLASSIC PLUS 902 2022/2023

Vyhrát závod Světového poháru je stejné jako navrhnout lyže, které to umožňují. Běžecké lyže SPEEDMAX jsou vrcholem závodních speciálek. Exkluzivní materiály pro dosažení maximální rychlosti při nízké hmotnosti lyží. Lyže SPEEDMAX jsou navrženy tak, aby splňovaly ty nejpřísnější standardy předních světových závodníků Světového poháru. Lyže jsou určené na klasiku. 

+ GLIDING SIDEWALL

Lyže SPEEDMAX 3D přicházejí s novinkou voskované bočnice. Tato nová technologie nese označení GLIDING SIDEWALL, neboli klouzavá bočnice. U této technologie je použit stejný materiál jako na skluznici. Výsledkem je tření snížené na minimum. 

+ COLD BASE BONDING

Zvýšená absorpce vosku a strukturovatelnost skluznice, díky jejímu lepení za studena, zabraňuje deformování materiálu. Můžete tak naplno využít všech jeho předností.

+ AIR CORE HM CARBON

Záruka toho nejlepšího a nejnovějšího ze Světového poháru. Osvědčený materiál AIR CORE v kombinaci s vysokomolekulárními karbonovými vlákny je jedinou volbou pro váš závod. 

Pečeť RACE CODE

Společnost Fischer uděluje pečeť RACE CODE pouze těm produktům, které používají samotní závodníci ve Světovém poháru. Fischer označením garantuje, že pořízením si produktu právě s touto pečetí získáte skutečně to nejlepší možné vybavení. Na vývoji produktů, které pochází přímo z dílny závodního oddělení Fischer, se podílí také hvězdy světového lyžování. 

pečeť fischer race code

Technické parametry

Krojení lyže: 41-44-44 mm

Váha: 1030 g / 197 cm

Skluznice: World Cup Plus

Tvrdost: Soft, Medium, Stiff

Fischer
N07622

Parametry

Technologie
AIR CORE HM CARBON
Technologie
TURNAMIC
Popis technologií