• Sleva

SPEEDMAX 3D TWIN SKIN + RACE PRO CLASSIC 2021/2022

17 890 Kč
13 954 Kč Ušetříte 22%
S DPH

Běžecké lyže, které nemají v rozmanitých podmínkách na tvrdých či zledovatělých površích konkurenci. TWIN SKIN SPEEDMAX 3D jsou lyže s mohérovými pásy TWIN SKIN, které jsou po celé jejich délce zapuštěné v různých hloubkách konstrukce lyže. Díky těmto pásům běžecké lyže umožňují efektivní odraz a plynulý skluz. Skluznice je lepena za studena.

Velikost
Tvrdost

Doba dodání: do 3 pracovních dnů.

Počet

SPEEDMAX 3D TWIN SKIN 2021/2022

Závodní běžecké lyže nejvyšší kvality. Technologie používající závodníci ve Světovém poháru. To jsou běžecké lyže z rodiny SPEEDMAX 3D, které jsou doplněny o revoluční technologii TWIN SKIN. Mohérové pásy TWIN SKIN jsou dokonale zapuštěny v hrůzných hloubkách po celé jejich délce, čímž je zajištěn efektivní odraz i plynulý skluz. Běžecké lyže s technologií TWIN SKIN využijete hlavně v rozmanitých podmínkách, na tvrdých až zledovatělých tratích. Výrazně lepší skluz zaručuje technologie GILDING SIDEWALL. Skluznice lyží je lepena za studena. 

+ GLIDING SIDEWALL

Lyže SPEEDMAX 3D přicházejí s novinkou voskované bočnice. Tato nová technologie nese označení GLIDING SIDEWALL, neboli klouzavá bočnice. U této technologie je použit stejný materiál jako na skluznici. Výsledkem je tření snížené na minimum. 

+ COLD BASE BONDING

Zvýšená absorpce vosku a strukturovatelnost skluznice, díky jejímu lepení za studena, zabraňuje deformování materiálu. Můžete tak naplno využít všech jeho předností.

+ TWIN SKIN

Dva oddělené pásy, vsazené a integrované různě hluboko do skluznice, vedou k pružnému a harmonickému skluzu. Pásy z mohéru se obzvláště v tvrdých nebo ledovatých podmínkách postarají o bezpečný odraz.

Péče o pásy TWIN SKIN - K dokonalému čištění mohérových pásů doporučujeme aplikovat EASY SKIN CLEANER. Po aplikaci setřete utěrkou od špičky lyží k patě. Přípravek EASY SKIN care HF zlepšuje skluz a bojuje proti ulpívání sněhu. Aplikujte také od špičky, po směru chloupků. Přípravky nemají vliv na životnost pásů, jelikož neobsahují žádné hydrokarbonáty. Pozor! Přípravky s hydrokarbonáty naopak životnost výrazně snižují.

Pečeť RACE CODE

Společnost Fischer uděluje pečeť RACE CODE pouze těm produktům, které používají samotní závodníci ve Světovém poháru. Fischer označením garantuje, že pořízením si produktu právě s touto pečetí získáte skutečně to nejlepší možné vybavení. Na vývoji produktů, které pochází přímo z dílny závodního oddělení Fischer, se podílí také hvězdy světového lyžování. 

pečeť fischer race code

Technické parametry

Krojení lyže: 41-44-44 mm

Váha: 1030 g / 197 cm

Skluznice: World Cup Plus

Tvrdost: Soft, Medium, Stiff

Fischer
N06419, N06519, N06619

Parametry

Technologie
TWIN SKIN CONCEPT
Technologie
TURNAMIC
Technologie
AIR CORE HM CARBON
Popis technologií