• Sleva

CARBONLITE CLASSIC 2022/2023

8 690 Kč
7 387 Kč Ušetříte 15%
S DPH

Lehké běžecké boty CARBONLITE CLASSIC se snadným ohybem a skvělým střihem. Pro zvýšení běžeckého výkonu fungují podpůrná vnitřní botička i silnější mezipodešve dokonale. Jde o závodní boty s technologiemi ze Světového poháru.

Velikost

Doba dodání: do 3 pracovních dnů.

Počet

Extrémně lehké závodní běžecké boty CARBONLITE CLASSIC s technologiemi určené pro profesionály závodící ve Světovém poháru. Závodní obuv je určena pro všechny klasiky, kteří lpějí na maximální funkčnosti a kontrolou nad svými běžeckými lyžemi. Špičkové materiály a technologie podtrhnou vaši dominantu v bílé stopě.

+ INTERNAL MOLDED HEEL CAP

Uvnitř ležící, anatomicky tvarovaný opatek. Velmi lehce a individuálně tepelně tvarovatelný.

+ FISCHER SPEED LOCK

Nový revoluční rychlouzávěr s minimální velikostí a hmotností. Jednoduše utáhnout šněrovadla a je to. Systém spolehlivě drží šněrování.

+ FISCHER FRESH

Fischer Fresh zatočí s nepříjemným zápachem: zajišťuje dlouhotrvající čerstvost běžecké boty a nabízí i po mnohočetném použití neutrální vůni a příjemné klima.

Pečeť RACE CODE

Společnost Fischer uděluje pečeť RACE CODE pouze těm produktům, které používají samotní závodníci ve Světovém poháru. Fischer označením garantuje, že pořízením si produktu právě s touto pečetí získáte skutečně to nejlepší možné vybavení. Na vývoji produktů, které pochází přímo z dílny závodního oddělení Fischer, se podílí také hvězdy světového lyžování. 

Technické parametry

Podrážka: Turnamic Race Classic

Tvrdost boty: Soft (měkká)

Fischer
S10520

Parametry

Technologie
Internal Molded Heel Cap
Technologie
FISCHER FRESH
Technologie
SPEED LOCK SYSTEM
Popis technologií