• Sleva

TWIN SKIN SUPERLITE EF + CONTROL STEP 2023/24

8 990 Kč
8 451 Kč Ušetříte 6%
S DPH

Model vhodný pro běžkaře, kteří chtějí výrazně zlepšit svou techniku. Běžecké lyže TWIN SKIN SUPERLITE EF jsou lehké univerzálky do jakýchkoliv podmínek. Pro odpuštění drobných chyb funguje technologie EFFICIENT FORWARD dokonale. Energii tak můžete směřovat pouze do svého výkonu. Skoro až závodní kvality dosahuje skluznice nové generace SPEED GRINDING 2.0. Pás TWIN SKIN nabízí konzistentní efektivní přilnavost i na tvrdém povrchu. S vázáním CONTROL STEP.

Velikost
Tvrdost

Doba dodání: do 3 pracovních dnů.

Počet

TWIN SKIN SUPERLITE EF 2022/2023

Pro radost z lyžování. Běžecké lyže TWIN SKIN SUPERLITE EF  s technologií EFFICIENT FORWARD zapříčiní to, že lyže budou snadno ovladatelné, odpustí drobné chyby a přitom si užijete jízdu na maximum. Jistotu získáte i na tvrdých až zledovatělých površích, zároveň odpustí chyby při odrazu. Běžecké lyže TWIN SKIN SUPERLITE EF jsou vhodné pro náročné hobby běžkaře, kteří si chtějí užít ten pravý požitek běžeckého lyžování. Nejprodávanější model.DOPORUČUJEME.....

Běžecké lyže s integrovanou IFP deskou pro snazší montáž vázání bez zbytečného vrtání. Součástí je i vázání CONTROL STEP.

+ EFFICIENT FORWARD

Výrazně vyšší elasticita lyží díky revoluční kompozici osvědčených materiálů. Ani chybný odraz neohrozí váš požitek ze sportovního výkonu.

+ TWIN SKIN

Dva oddělené pásy, vsazené a integrované různě hluboko do skluznice, vedou k pružnému a harmonickému skluzu. Pásy z mohéru se obzvláště v tvrdých nebo ledovatých podmínkách postarají o bezpečný odraz.

Péče o pásy TWIN SKIN - K dokonalému čištění mohérových pásů doporučujeme aplikovat EASY SKIN CLEANER. Po aplikaci setřete utěrkou od špičky lyží k patě. Přípravek EASY SKIN care HF zlepšuje skluz a bojuje proti ulpívání sněhu. Aplikujte také od špičky, po směru chloupků. Přípravky nemají vliv na životnost pásů, jelikož neobsahují žádné hydrokarbonáty. Pozor! Přípravky s hydrokarbonáty naopak životnost výrazně snižují.

+ AIR CORE BASALITE

Spojením materiálu Air Core a extrémně lehkého dřeva se vzduchovými kanály, získají lyže výrazného snížení hmotnosti. Pro dokonalou pružnost v jakýchkoliv podmínkách jsou použita bazaltová vlákna.

Technické parametry

Krojení lyže: 48-44-46 mm

Váha: 1290 g / 194 cm

Skluznice: World Cup Pro

Tvrdost: Medium, Stiff

Fischer
N40520, N40620

Parametry

Technologie
AIR CORE BASALITE
Technologie
TWIN SKIN
Technologie
EFFICIENT FORWARD
Popis technologií