• Sleva

TWIN SKIN CARBON PRO + RACE CLASSIC 2022/2023

14 780 Kč
13 154 Kč Ušetříte 11%
S DPH

Závodní běžecké lyže patřící do rodiny TWIN SKIN. Pro bezpečnější odraz při zachování kvalitního skluzu mají lyže výrazně kratší a širší profil stoupacích pásků. Pásy ze 100% mohéru pro maximální skluz. Lyže nabídnou jistý odraz i na tvrdém či zledovatělém povrchu. Snadné nastavení dle podmínek umožňuje vázání TURNAMIC. 

Velikost
Tvrdost

Doba dodání: do 3 pracovních dnů.

Počet

TWIN SKIN CARBON PRO 2022/2023

Běžecké lyže té nejvyšší kvality. Technologie používající závodníci ve Světovém poháru. To jsou běžecké lyže z rodiny TWIN SKIN. Běžecké lyže TWIN SKIN CARBON PRO využívají mohérové pásy, které jsou dokonale zapuštěny v různých hloubkách po celé jejich délce, čímž je zajištěn efektivní odraz i plynulý skluz lyže. Běžecké lyže s technologií TWIN SKIN využijete hlavně v rozmanitých podmínkách, na tvrdých až zledovatělých tratích. Skluznice lyží je lepena za studena. 

+ AIR CORE CARBON

Záruka toho nejlepšího a nejnovějšího ze Světového poháru. Osvědčený materiál AIR CORE v kombinaci s vysokomolekulárními karbonovými vlákny je jedinou volbou pro váš závod. 

+ COLD BASE BONDING

Zvýšená absorpce vosku a strukturovatelnost skluznice, díky jejímu lepení za studena, zabraňuje deformování materiálu. Můžete tak naplno využít všech jeho předností.

+ TWIN SKIN

Dva oddělené pásy, vsazené a integrované různě hluboko do skluznice, vedou k pružnému a harmonickému skluzu. Pásy z mohéru se obzvláště v tvrdých nebo ledovatých podmínkách postarají o bezpečný odraz.

Technické parametry

Krojení lyže: 41-44-44 mm

Váha: 1080 g / 197 cm

Skluznice: World Cup Plus

Tvrdost: Soft, Medium, Stiff

Fischer
N13622

Parametry

Technologie
TWIN SKIN
Technologie
AIR CORE CARBON
Technologie
COLD BASE BONDING
Popis technologií