• Sleva

SPORTS CROWN EF + TOUR STEP

3 490 Kč
2 967 Kč Ušetříte 15%
S DPH

Lehce ovladatelné a univerzální. To jsou běžecké lyže SPORTS CROWN EF. Optimální lyže pro začínající běžkaře. Skluznice PREMIUM CROWN se šupinou se snadno zachytí při stoupání a podrží vás v různorodých sněhových podmínkách. Snadný skluz a silný odraz při odpuštění chyb v technice zajišťuje technologie EFFICIENT FORWARD. Spolu s vázáním TOUR STEP. 

Velikost

Doba dodání: do 3 pracovních dnů.

Počet

SPORTS CROWN EF 2021/2022

Pro začínající běžkaře se jedná o ideální volbu. Výrazně odpouští chyby v technice, takže se budete cítit jako zkušený jezdec. Běžecké lyže SPORTS CROWN EF se velmi snadno ovládají. Lyže vás díky technologii EFFICIENT FORWARD podrží i při chybném odrazu a navíc zajistí maximální sportovní zážitek z jízdy.

Běžecké lyže s integrovanou IFP deskou pro snazší montáž vázání bez zbytečného vrtání. Součástí je i vázání TOUR STEP.

+ EFFICIENT FORWARD

Výrazně vyšší elasticita lyží díky revoluční kompozici osvědčených materiálů. Ani chybný odraz neohrozí váš požitek ze sportovního výkonu.

+ PREMIUM CROWN

Jde o kombinaci technologií SINGLE a DOUBLE CROWN. Skluznice zajistí lepší stoupavost a výrazně lepší skluz v různorodých sněhových podmínkách.

+ HYBRID TECHNOLOGY

Speciální ochrana povrchu i bočnice. Kombinací dvou různých technologií vznikla HYBRID TECHNOLOGY, která navíc otevírá možnosti neotřelému designu.

Technické parametry

Krojení lyže: 52-48-50 mm

Váha: 1630 g / 194 cm

Skluznice: Sintec

Fischer
N44020

Parametry

Technologie
EFFICIENT FORWARD
Technologie
H.I.P.E.
Technologie
PREMIUM CROWN
Popis technologií