• Sleva

TWIN SKIN RACE STIFF + RACE CLASSIC 2021/2022

11 490 Kč
9 996 Kč Ušetříte 13%
S DPH

Model TWIN SKIN RACE patří do rodiny běžeckých lyží s technologií TWIN SKIN. Běžecké lyže TWIN SKIN RACE kombinuje precizní materiály s funkčností jednotlivých komponent. Běžecké lyže umožňují jistý odraz především na tvrdém i zledovatělém povrchu. Na různorodé podmínky je připraveno i vázání, které snadno nastavíte dle potřeby.

Velikost
Tvrdost

Doba dodání: do 3 pracovních dnů.

Počet

TWIN SKIN RACE + RACE CLASSIC 2021/2022

Skvělé běžecké lyže TWIN SKIN RACE s technologií TWIN SKIN, která přináší mohérové pásy. Ty jsou zapuštěny v různých hloubkách přímo do konstrukce lyže a zajišťují tak efektivní odraz i plynulý skluz. Běžecké lyže využijete především v rozmanitých podmínkách, na tvrdých površích i zledovatělých plochách. Drsné podmínky vyžadují kvalitní a odolné lyže. TWIN SKIN RACE jsou pro to ideální volbou.

+ TWIN SKIN

Dva oddělené pásy, vsazené a integrované různě hluboko do skluznice, vedou k pružnému a harmonickému skluzu. Pásy z mohéru se obzvláště v tvrdých nebo ledovatých podmínkách postarají o bezpečný odraz.

Péče o pásy TWIN SKIN - K dokonalému čištění mohérových pásů doporučujeme aplikovat EASY SKIN CLEANER. Po aplikaci setřete utěrkou od špičky lyží k patě. Přípravek EASY SKIN care HF zlepšuje skluz a bojuje proti ulpívání sněhu. Aplikujte také od špičky, po směru chloupků. Přípravky nemají vliv na životnost pásů, jelikož neobsahují žádné hydrokarbonáty. Pozor! Přípravky s hydrokarbonáty naopak životnost výrazně snižují.

+ FINISH FIRST

Nová konečná úprava skluznice. Spojuje v sobě všechny jednotlivé technologické kroky v průběhu zpracovávání skluznice.

+ AIR CORE BASALITE PRO

Extrémně lehká a protizkrutová konstrukce s extra stabilními bočnicemi. Vlákna z vulkanického bazaltu stanovují lyžím minimální hmotnost i dokonalou pružnost nezávisle na teplotě.

Technické parametry

Krojení lyže: 41-44-44 mm

Váha: 1190 g / 197 cm

Skluznice: World Cup Pro

Tvrdost: Medium, Stiff

Fischer
N20620

Parametry

Technologie
TWIN SKIN CONCEPT
Technologie
AIR CORE BASALITE PRO
Technologie
TURNAMIC
Popis technologií