• Sleva

RCS CLASSIC PLUS + RACE CLASSIC 2022/2023

12 980 Kč
11 682 Kč Ušetříte 10%
S DPH

Blízký příbuzný modelů SPEEDMAX a CARBONLITE. Ověřené závodní běžecké lyže RCS CLASSIC PLUS jsou skvěle vybavené, což dokládá i fakt, že je rádi využívají i profesionálové. Nabízí konstrukci lyží, se kterými bylo dosaženo suverénně nejvíce vítězství ve Světovém poháru. Nejlépe využijete jejich potenciálu při teplotách -10 °C a vyšší. Klasika s použitím stoupacích vosků. Cena s Vázáním

Velikost
Tvrdost

Doba dodání: do 3 pracovních dnů.

Počet

RCS CLASSIC PLUS 2022/2023

Konstrukce běžeckých lyží je ověřena mnohaletými zkušenostmi ze Světového poháru. Nízká hmotnost s podporou vzduchu s podílem více než 80 %. Protizkrutová technologie je výrazně odolná proti zlomení. Běžecké lyže RCS CLASSIC PLUS s technologií Cold Base Bonding, tedy lepení skluznice za studena. Díky tomu je zajištěna minimální deformace materiálu a naplno můžete využít jejich předností. Skvěle vybavené lyže, které rádi využívají i profesionálové. 

+ COLD BASE BONDING

Zvýšená absorpce vosku a strukturovatelnost skluznice, díky jejímu lepení za studena, zabraňuje deformování materiálu. Můžete tak naplno využít všech jeho předností.

+ FINISH FIRST

Nová konečná úprava skluznice. Spojuje v sobě všechny jednotlivé technologické kroky v průběhu zpracovávání skluznice.

+ AIR CORE CARBON

Konstrukce lyží AIR CORE snižuje hmotnost lyží a vylepšuje jejich stabilitu. AIR CORE v kombinaci s vysokomolekulárními karbonovými vlákny je osvědčený materiál, který používají vrcholoví sportovci.

Technické parametry

Krojení lyže: 41-44-44 mm

Váha: 1090 g / 197 cm

Skluznice: World Cup Plus

Tvrdost: Soft, Medium, Stiff

Fischer
N19622

Parametry

Technologie
AIR CORE CARBON
Technologie
TURNAMIC
Popis technologií