• Sleva

TWIN SKIN PERFORMANCE + CONTROL STEP 2022/23

7 990 Kč
7 191 Kč Ušetříte 10%
S DPH

Běžecké lyže TWIN SKIN PERFORMANCE odpouští chyby v běžkařské technice. Lyže jsou tak vhodné pro začínající a mírně pokročilé lyžaře. Technologie EFFICIENT FORWARD optimalizuje odraz a navíc díky mohérovým páskům TWIN SKIN budete silní i na tvrdém či zledovatělém povrchu. Součástí je vázání CONTROL STEP.

Velikost
Tvrdost

Doba dodání: do 3 pracovních dnů.

Počet

TWIN SKIN PERFORMANCE 2022/2023

Hlavní technologií u běžek TWIN SKIN PERFORMANCE je EFFICIENT FORWARD, která především začínajícím běžkařům výrazně odpouští chyby v nedokonalé technice a také optimalizuje jejich odraz. Snazší a konzistentní jízdu je zajištěna mohérovými pásky technologie TWIN SKIN, která umožňuje jízdu v rozmanitých podmínkách, na tvrdém i zledovatělém povrchu. 

Integrovaná deska IFP zaručuje snadnou montáž vázání bez zbytečného vrtání navíc. Běžky jsou vybaveny vázáním CONTROL STEP.

+ TWIN SKIN

Dva oddělené pásy, vsazené a integrované různě hluboko do skluznice, vedou k pružnému a harmonickému skluzu. Pásy z mohéru se obzvláště v tvrdých nebo ledovatých podmínkách postarají o bezpečný odraz.

+ EFFICIENT FORWARD

Výrazně vyšší elasticita lyží díky revoluční kompozici osvědčených materiálů. Ani chybný odraz neohrozí váš požitek ze sportovního výkonu.

+ AIR CHANNEL BASALITE

Skleněná vlákna s vyfrézovanými vzduchovými kanály vsazena do dřevěného jádra běžeckých lyží uspoří až 250 g hmotnosti oproti čistě dřevěným jádrům. Vlákna z vulkanického bazaltu pak uspoří dalších 40 g.

Technické parametry

Krojení lyže: 41-44-44 mm

Váha: 1360 g / 197 cm

Skluznice: World Cup Pro

Tvrdost: Medium, Stiff

Fischer
N25520, N25620

Parametry

Technologie
TWIN SKIN
Technologie
AIR CHANNEL BASALITE
Technologie
EFFICIENT FORWARD
Popis technologií