• Sleva

SPEEDMAX CLASSIC 2021/2022

11 090 Kč
10 536 Kč Ušetříte 5%
S DPH
Superlehké, exkluzivní závodní boty s karbonovým skeletem z trojdimenzionální karbonové struktury a nově také s dvoudílnou podrážkou TURNAMIC SPEEDMAX, která zajišťuje maximální efektivitu v kombinaci s vázáním TURNAMIC. Model RACE CODE, který byl vyvinut ve spolupráci s profesionálními závodníky. Díky unikátní karbonové konstrukci je dosaženo maximální boční stability, unikátní předo-zadní dynamiky pohybu a excelentního přenosu sil. Součástí balení je přídavná vložka pro korekci velikosti o půl čísla.
Velikost
Barva

Doba dodání: do 3 pracovních dnů.

Počet

SPEEDMAX CLASSIC 2021/2022

Běžecké závodní boty pro milovníky klasického lyžování. Model RCS CLASSIC je měkčí než vyhlášené závodní profi modely CARBONLITE nebo SPEEDMAX. Podobné jsou si ve formě, která je stejně útlá jako zmíněné modely. Získáte tak skvělý výkon v kombinaci s dostatkem komfortu. V oblasti kotníku a paty najdete technologii THERMO FIT, což je chytrá hmota, která se během krátké doby dokonale přizpůsobí vaší noze. Navíc funguje i jako dokonalá izolace. Skvělá obuv pro aktivní sportovce.

+ INTERNAL MOLDED HEEL CAP

Uvnitř ležící, anatomicky tvarovaný opatek. Velmi lehce a individuálně tepelně tvarovatelný.

+ TRIPLE-F MEMBRANE

Speciální membrána zajišťuje optimální klima v botě: suché, teplé a prodyšné.

+ FISCHER SPEED LOCK

Nový revoluční rychlouzávěr s minimální velikostí a hmotností. Jednoduše utáhnout šněrovadla a je to. Systém spolehlivě drží šněrování.

Technické parametry

Podrážka: Turnamic Race Classic

Tvrdost boty: Soft (měkká)

Fischer
S01419

Parametry

Technologie
Internal Molded Heel Cap
Popis technologií