• Sleva

TWIN SKIN SUPERIOR + RACE CLASSIC 2022/2023

10 990 Kč
8 792 Kč Ušetříte 20%
S DPH

Pokud hledáte běžecké lyže, které budou stačit vašemu neúnavnému tempu a vytrvalosti, pak lyže TWIN SKIN SUPERIOR budou pro vás skvělou volbou. Konstrukční rovnováha poskytuje výhodu ve skluzu i na delších trasách. Velmi lehké a extrémně odolné běžky s mohérovými pásy TWIN SKIN, které jsou umístěné přímo ve skluznicích běžeckých lyží. Součástí je i vázání RACE CLASSIC.

Velikost
Tvrdost

Doba dodání: do 3 pracovních dnů.

Počet

TWIN SKIN SUPERIOR

Skvělé běžecké lyže pro rozmanité lyžování na tvrdých i zledovatělých površích. Lyže TWIN SKIN SUPERIOR patří do rodiny TWIN SKIN, která svými mohérovými pásy dobývá dosud neprobádané kouty krajiny. Technologie TWIN SKIN představuje mohérové pásy umístěné po své délce v různých hloubkách konstrukce, aby umožnily hladký a efektivní odraz i plynulý skluz. Výhodou je nastavitelná pozice vázání RACE CLASSIC, které využijete v různých podmínkách.

+ TWIN SKIN

Dva oddělené pásy, vsazené a integrované různě hluboko do skluznice, vedou k pružnému a harmonickému skluzu. Pásy z mohéru se obzvláště v tvrdých nebo ledovatých podmínkách postarají o bezpečný odraz.

Péče o pásy TWIN SKIN - K dokonalému čištění mohérových pásů doporučujeme aplikovat EASY SKIN CLEANER. Po aplikaci setřete utěrkou od špičky lyží k patě. Přípravek EASY SKIN care HF zlepšuje skluz a bojuje proti ulpívání sněhu. Aplikujte také od špičky, po směru chloupků. Přípravky nemají vliv na životnost pásů, jelikož neobsahují žádné hydrokarbonáty. Pozor! Přípravky s hydrokarbonáty naopak životnost výrazně snižují.

+ SPEED GRINDING 2.0

Novinka v podobě univerzálního zbroušení kamenem. Díky němu dostanete ze svých lyží ty nejlepší kluzné vlastnosti za jakýchkoliv podmínek.

+ AIR CORE BASALITE

Spojením materiálu Air Core a extrémně lehkého dřeva se vzduchovými kanály, získají lyže výrazného snížení hmotnosti. Pro dokonalou pružnost v jakýchkoliv podmínkách jsou použita bazaltová vlákna.

Technické parametry

Krojení lyže: 41-44-44mm

Váha: 1290 g / 197 cm

Skluznice: World Cup Pro

Tvrdost: Medium, Stiff

Fischer
NP21622

Parametry

Technologie
TWIN SKIN CONCEPT
Technologie
AIR CORE BASALITE
Technologie
TURNAMIC
Popis technologií