• Sleva

RCS CARBON SKATE 2022/23

9 190 Kč
7 260 Kč Ušetříte 21%
S DPH

Karbonové prvky, skvěle padnoucí botička. Vynikající předo-zadní pohyblivost a maximální boční stabilita. Při velké zátěži oceníte komfortní prodyšnost bot. Oproti vrcholným modelům SPEEDMAX nebo CARBONLITE jsou výrazně měkčí. Pokud hledáte skvělou botu za dobré peníze, pak jsou běžecké boty RCS CARBON SKATE skvělou volbou.

Velikost

Doba dodání: do 3 pracovních dnů.

Počet

RCS CARBON SKATE 2020/2021

Předo-zadní pohyblivost, maximální boční stabilita a karbonové prvky. Zkrátka skvěle padnoucí bota, která těží z technologií svých závodních kolegů. Je výrazně měkčí než profi modely, přesto jde o skvělý model v poměru cena/výkon. Pro efektivní přenos sil v dobře padnoucí formě jsou RCS CARBON SKATE nepřekonatelné.

+ HINGED PLYMER CUFF

Ergonomická manžeta pro lepší boční držení při zachování dobré volnosti pohybu dopředu i dozadu. Rovnoměrné rozložení tlaku díky výplni EVA. Jednoduchá úprava pomocí suchého zipu.

+ CARBON HEEL COUNTER

Pata z vysoce kvalitních uhlíkových vláken. Je jednak oporou pro kloub World Cup Carbon Cuff a zejména pak také zajišťuje vynikající držení paty a její spolehlivou ochranu.

+ FISCHER SPEED LOCK

Nový revoluční rychlouzávěr s minimální velikostí a hmotností. Jednoduše utáhnout šněrovadla a je to. Systém spolehlivě drží šněrování.

Technické parametry

Podrážka: lehká závodní podrážka Turnamic

Tvrdost boty: Stiff (tvrdá)

Na vázání: Turnamic

Fischer
S15022

Parametry

Technologie
SEALED ZIPPER
Technologie
EASY ENTRY LOOPS
Technologie
SPEED LOCK SYSTEM
Technologie
RACE FIT CONCEPT
Technologie
WORLD CUP CARBON CUFF
Popis technologií