• Sleva

CARBONLITE SKATE 2022/23

11 690 Kč
11 106 Kč Ušetříte 5%
S DPH

Závodní běžecká obuv s technologiemi ze Světového poháru. Extrémní lehkost boty napomáhá co nejvyššímu výkonu. Vnitřní botička je pevná, takže zaručuje perfektní kontrolu. 

Velikost

Doba dodání: do 3 pracovních dnů.

Počet

CARBONLITE SKATE 2020/21

Hledáte nové boty na své závodní běžecké lyže? CARBONLITE SKATE jsou tou pravou volbou. Díky technologiím určeným pro Světový pohár mají extrémně nízkou hmotnost a výrazně tak napomohou zvýšit váš výkon na běžecké trati. Karbonová manžeta a pata i s nově vylepšenou vnitřní botičkou a šněrováním dokonale přenáší nashromážděnou energii a drží tak výbornou stabilitu za všech okolností. 

+ WORLD CUP CARBON CUFF 2.0

Nová ultralehká karbonová manžeta pro extrémně nízkou váhu, výbornou boční stabilitu a nejlepší volnost pohybu vpřed.

+ CARBON HEEL COUNTER

Pata z vysoce kvalitních uhlíkových vláken. Je jednak oporou pro kloub World Cup Carbon Cuff a zejména pak také zajišťuje vynikající držení paty a její spolehlivou ochranu.

+ ZERO PLAY HINGE

Nová konstrukce kloubu Zero Play Hinge nabízí excelentní stabilitu a bocní oporu, zároven umožnuje plnou predo-zadní pohyblivost.

Pečeť RACE CODE

Společnost Fischer uděluje pečeť RACE CODE pouze těm produktům, které používají samotní závodníci ve Světovém poháru. Fischer označením garantuje, že pořízením si produktu právě s touto pečetí získáte skutečně to nejlepší možné vybavení. Na vývoji produktů, které pochází přímo z dílny závodního oddělení Fischer, se podílí také hvězdy světového lyžování. 

Race code fischer

Technické parametry

Podrážka: lehká závodní podrážka Turnamic

Tvrdost boty: Stiff (tvrdá)

Na vázání: Turnamic (Rottefella NNN )

Fischer
S10020

Parametry

Velikost
38
Popis technologií

Specifické reference

ean13
9002972502460